Haber

Bursa’daki lokanta kuruluş yıl dönümünde 1 ton kebap pişirdi

Bursa’da faaliyet gösteren bir firma, kuruluşunun 3. yıl dönümü münasebetiyle pişirdiği 1 ton cağ kebabını vatandaşların beğenisine sundu.

Nilüfer ilçesinde bir lokanta kuruluş yıl dönümü için cağ kebabı dağıtma kararı aldı. Firmanın 20 kişilik ekibinin bir aylık çalışmasının ardından 1 tonluk cağ kebabı hazırlandı.

Restoranın önüne kurulan uzun ocakta 4,5 metrelik şişte pişen kebap, yoldan geçenlere ikram edildi. Çağ kebabını tatmak isteyenler iş yeri önünde kuyruk oluşturdu.

Konuyla ilgili açıklama yapan restoran sahibi Ahmet Zahir Yahyaoğlu, cağ kebabı yaparken 97 adet kuzu eti kullandıklarını söyledi.

Cağ kebabındaki etin yaklaşık 30 gün işlenip baharatlandığını anlatan Yahyaoğlu, “Bütün Bursalılarımıza ikramımız bu. Afiyet olsun. Bu yağmura rağmen çok uzun bir kuyruğumuz var. Çok güzel ikramlar yapıyoruz. İkramlar. Herkes memnun. Şimdiye kadar yaklaşık 4 bin kişiye ikram yapıldı. Cağ kebabı ikram ettik. İnşallah 10 bin, toplamda 11 bin kişiye ikram edeceğiz.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
Gülensu Escort
Düğmeciler Escort
Paşabahçe Escort
Camiikebir Escort
Görele Escort
Cankurtaran Escort
Aydınevler Escort
Mehterçeşme Escort
Barbaros Escort
Fatih Escort
Zafer Escort
Hasanpaşa Escort
Vatan Escort
Sultaniye Escort
Ahmediye Escort
Rüzgarlıbahçe Escort
Yenikent Escort
Hasanpaşa Escort
Garipçe Escort
Sultan Ahmet Escort
Meşrutiyet Escort
19 Mayıs Escort
Tayakadın Escort
Hüseyinağa Escort
Akpınar Escort
Esentepe Escort
Darüşşafaka Escort
Sülüntepe Escort
Ardıçlı Escort
Bozkurt Escort
Talatpaşa Escort
Güllü Bağlar Escort
İzzet Paşa Escort
Huzur Escort
Sururi Escort
Baltalimanı Escort
Katip Kasım Escort
Maltepe Escort
Pazariçi Escort
Şehitler Escort
İnceğiz Escort
Ferah Escort
Akpınar Escort
Sarıyer Escort